Parkings en station met wandelroute naar het festival.

Op de foto staan de parkings, het station en het whiskyfestival weergegeven in gele kleur. Je kan er op klikken om toegang te verkrijgen tot Google Maps.


De blauw gestippelde lijn is de wandelroute via de Dr. Van De Perrestraat, die je moet volgen om bij het festival te geraken vanuit één van de parkings of het station.


Je wandelt ongeveer 10 tot 15 minuten tot aan het festival.


Zowel vanuit de beide parkings als vanuit het station volg je de Dr. Van De Perrestraat tot aan het kruispunt met de Velodroomstraat en de Kapelstraat. Je neem op dat kruispunt links de Kapelstraat. 100 meter de straat in, ligt op je linker zijde de toegang tot het festival.


Om de overlast voor de omwonende te beperken vragen we om niet op zoek te gaan naar een parkeerplaats in de directe omgeving van het festival. Met uitzondering van de Dr. Van De Perrestraat is parkeren in de straten rond het festival niet echt mogelijk.


De parking van het festival zelf is volledig voorbehouden voor de standhouders, de organisatie en enkele omwonenden. Gelieve deze beslissing te respecteren.