Wat mag je verwachten

Het Whisky en Spirit Festival Kempenland heeft stek gezocht in de stad Geel in zalencomplex Holvenia, waar een goeie bereikbaarheid, zowel met het openbaar vervoer als met de auto en ruime parkeergelegenheid centraal staan.


De locatie heeft twee grote zalen met een capaciteit van 750 bezoekers en een buitenlocatie voor de Catering.


Met onze ligging zo dicht bij de Nederlandse grens is het festival ook aantrekkelijk voor Nederlandse bezoekers en standhouders.

We brengen op het festivals een dertigtal professionals uit België en Nederland bij elkaar op één en dezelfde plek. Geen winkeliers, maar verdelers, producenten en independent bottelaars samen met een paar vreemde eenden in de bijt die hun schouders zetten onder afgeleide producten of activiteiten die toch ook hun plekje verdienen.


Het resultaat is dat je niet alleen unieke whisky's kan proeven, maar ook rum, gin, cognac, armagnac, enz ... Daarnaast heb je de gelegenheid kennis te maken met producenten en nevenproducten te proeven zoals barrel-aged bieren en mogelijk zelfs wijn.


We maken er een gezellige dag van waar vrienden elkaar kunnen terugzien binnen het kader van hun passie, particulieren kunnen proeven en handelaars contacten kunnen leggen in een ontspannen sfeer.


Kom je ook ! We zien elkaar dan op 11 september op het Festival.